Recent Entries

Selamat datang, sekarang anda mungkin lihat blog ni slalu berubah template, sebab tengah test templates kat blog ni, maap ye?

Popular Posts

Recent Comments

Sinonim

Aug 5, 2009 4 comments

Kamu tahu apa itu sinonim? Haa..tengok la kamus... Ni ada sedikit fakta sinonim tentang budak2 mechy...

First, the boys....tapi sikit je la..

Pojan: Aini
Amat: Nyanyi
Don: Sempoi
Khai: Awek
Irfan: Blur
Nadzrin: CABAL
Ceng: Lupe
Helmi: Turbo
Jat: Korea
Apam: Kuih
Aliff: Komputer
Boxer: Game
Muaz: Motor
Ojai: Rebonding
YB: Tido
Hazim: Tulisan
Khuzairi: Rajin
Lee: Kobau
Hanif: Kereta
Jose: Senyum
Jijoi: Tanya
Hazmi: NBG
Aidil: MU
Awang: Tergoda
David: Basket
Kevin: Sengih
Asyraf Egypt: Argue
SASER:............(korang pikir la sendiri)

Next, the girls....tapi bbrape orang je la..

Aini: Pojan
E'zzati: Kek
Eza: 'Pelik'
Sharon: Skip
Mei Chen: Genius
Fatin: 4
Husna: Lambat

Ni sume hanya sekadar gurauan....walaupun ada yang betul dan sangat tepat! Papepon, mintak maaf kalau marah n terasa, esp 4 the girls..kalau x puas hati, cakap, nanti boleh tukar laen...hahahahahahaha!!



4 Response to "Sinonim"

nzati.w said...

syamil saser r

Syamil the Perfectionist said...

oik?? po ko cakap ni zati??

nurulhusna. said...

apekahh? cm xbest je word lmbt tu. tuka2.
HUSNA - bdk baik.
ha. nice!!!;)

nzati.w said...

yo la
nama kau syamil kan
sinonim nya saser la kan
kan
kan
sapa stuju

Post a Comment