Recent Entries

Selamat datang, sekarang anda mungkin lihat blog ni slalu berubah template, sebab tengah test templates kat blog ni, maap ye?

Popular Posts

Recent Comments

Baru second week, dah serabuuuuut!!

Jul 28, 2009 Labels: , , 1 comments

'Newsgroup'

Yup, arini dah mula menampakkan keserabutan (actually kesibukan ar kan?) siswa-siswi Foundation second sem^^ Yang belom serabot tu, tunggu jela (sebenarnya nak kata teroskan usaha untuk stay tidak serabut, tapi, sama ja aku tulis apa pon kat sini ;p)

Lecture E-math:
Tiada, dibatalkan kerana Dr Yunus ada urusan penting, studs yang xda lab or tutorial pagi ni, masih nyenyak di atas katil^

Lectur ICIS:
Arini, Ms Emelia masuk awal ke kelas, agak mengejutkan bg budak yang datang sebelum lecturer^^ tapi sayangnya, semangat beliau untuk ngajar arini di'degraded' apabila bebudak ME yang ada dalam LH x sampai seciput, sebab ramai yang pergi tutorial n lab sebelum kelas ICIS

tengok, seciput je

Abes ja ICIS (abes 12.40 kot) semua bertebaran ke USM, ada yang balik bilik, ada juga yang study (study la sangat) sampai la kelas satu lagi

Lecture Chemistry:
Seperti biasa, Dr Chandra memulakan kelas dengan penuh semangat. Dia pon ajar, ajar, daaan ajar, tiba2 dah pon abes (xtau aku nak tulis apa lagi). Then dia pon bagi latihan guna transparencies (btol x ejaan?) di mana ramai yang x dapat jawab kalo x silap. Bukan sebab x paham or susah sangat pon soklan tu, sebab tulisan kat skrin terlampau kecik. Antara mangsa pada kelas ialah Ceng the Forgotter. Ceng cuba sedaya upaya untuk mengelak daripada kena tanya dengan bersungguh-sungguh (buat) tanya orang sebelah. Tapi, kena jugak, usaha gagal. Ceng tak dapat soklan ngan baek namun tetap maintain muka happy.


maintain happy

Daaan, Lecture Physics:
Kelas yang paling hot la kot untuk jan09 ME (raaaasanyalah) tapi agak unusual for Dr Manzoor ari ni sebab dia tak tanya soklan!! N macam biasa, lepas greet directly dia teros ngaja. Tapi arini agak memeningkan sebab kalo x silap apa yang aku perasan, Dr Manzoor cakap (ulang-ulang plak tu) pasal V=potential energy, selama 45 minit, then baru dia kata "...and the secind part is..." -_-

dekat minit ke-45 dah ni

1 Response to "Baru second week, dah serabuuuuut!!"

Syamil the Perfectionist said...

Kata ganti diri yang ke 5 sudah popular..CENG THE FORGOTTER!!

Post a Comment